اخبار و مقالات

سالانه 10هزارتن تیلاپیا وارد ومصرف می‌شود
تاریخ انتشار : 1395/8/19 ساعت 17:16:03



سالانه 10هزارتن تیلاپیا وارد ومصرف می‌شود
 
۱۲:۳۲ (دوشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۵)
اخبار مرتبط
» آیا تولید تیلاپیا با اهداف اقتصاد مقاومتی همراه است؟!
» سازمان شیلات از واردات تیلاپیا حمایت کرد
» در تولید ماهیان خاویاری از اسپانیا هم عقب افتاده ایم/واردات تیلاپیا موجب آسیب جدی به تولید قزل‌آلا شد

رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور گفت که سالانه 10 هزار تن ماهی تیلاپیا وارد کشور شده و به مصرف می رسد.

عباس متین فر ، افزود: این ماهی در 140 کشور دنیا پرورش داده می شود. این ماهی دومین ماهی پرورشی در جهان است که حدود 5 میلیون تن در دنیا تولید می شود.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: گاهی اوقات گفته می شود که این ماهی امگا 6 بالا دارد، امگا 6 به تنهایی مطرح نیست به عنوان مثال در روغن آفتابگردان هم امگا 6 آن از خیلی ماهی ها بالاتر است، همه ماهی ها امگا 6 3 و 9 دارند، چیزی که مهم است نسبت امگا 6 و 3 است. در واقع کیفیت آن محصول را می تواند تغییر داد.
وی اظهار داشت: چیزی که مهم است نحوه تولید آن محصول است. در دنیا محصول ارگانیک تولید می شود یعنی از کود و سم استفاده نمی کنند. در تولید این ماهی اگر شرایط رعایت شود می توان ماهی با کیفیت بالاتر تولید کرد.
متین فر گفت: در صورت صدور مجوز از سوی محیط زیست موسسه تحقیقات علوم شیلات کشور آمادگی دارد برنامه معرفی ماهی تیلاپیا را به صنعت آبزی پروری کشور ارائه کرده و در اختیار سرمایه گذاران قرار بدهد.
رئیس بخش آبزی پروری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور گفت: تیلاپیاماهی نسبتا آرام است که خیلی کم بیمار می شود و به این دلیل می تواند در شرایط سخت رشد و نمو کند.
وی ادامه داد: چون این ماهی مقاوم است پس در مقابل ماهی های دیگر جمعیت بیشتری ایجاد می کند. / ایرنا